В забързаното ежедневие, когато стрелките на часовника неуморно препускат напред, а Ние задъхвайки се, се опитваме да ги догоним - можем да се обърнем към специалисти...

В областта на вратите - доверете се на Нас ...

Тези, които смятат, че вратата е прост структурен елемент - грешат!
Една вещ е всякога там, когато влезете в любимият си дом: вратата. Ето- първата вещ, която Вие виждате и първото впечатление, което получавате за вкуса на домакина в интериора. Първият признак за нея е че тя е елемент от дизайна на стаята.


Предназначението на вратите е да свързват и да разделят. Те ни създават усещане за сигурност и защитеност, дават ни възможност за уединение или за приятелски и делови срещи, за почивка или за работа, за игра. Много е важно вратите да съответстват на предназначението на помещението, на което са монтирани.

Целта, която “Дор сервиз” ЕООД си поставя е да предложи качествени врати с атрактивен дизайн и за най-изискания вкус. Дейността на дружеството е ориентирана към доставка и монтаж на интериорни, гаражни, промишлени, противопожарни, стъклени, автоматични и др. врати. Управител на фирмата е Георги Тричков.

За реализацията на проектите си, ние от “Дор сервиз” ЕООД, използваме съвременни технологии и залагаме на качеството при подбора на материалите. А интересното, разчупено виждане и новаторски идеи, ни правят достойни конкуренти на утвърдили се имена в българския бизнес.

Самостоятелно фирмата съществува отскоро на българския пазар и работи в тясно сътрудничество с високо квалифицирани, и вече доказали се, специалисти в областта на вратите, като немските фирми: Novoferm, Dorma, Lebo.

Независимо дали търсите врати за дома, гаража или учреждение “Дор сервиз” ООД Ви предлага решение. Всички типове врати са със следните характеристики:
С ляво или дясно отваряне;
С или без остъкление;
Едно- или двукрили;
С ъглова или с обхватна каса;
Аксесоари, удовлетворяващи всички допълнителни изисквания към вратите.

За новото строителство или за ремонта....
Още при проектирането на сградата, можете да съгласувате варианти на видове и типове врати предлагани от “Дор сервиз” ООД.
При ремонт: Предлагат се врати, които бързо и лесно могат да се монтират на мястото на старите. Има възможност за корекция на вратата във височина.

Различно оборудване...
Многото възможности за различно оборудване и различни принадлежности дават широко поле за изява на фантазията. Има врати с остъкление, с различни варианти дръжки и т.н. Няма значение дали искате домът Ви да е уютен и да си починете пълноценно или желаете да го превърнете в място за работа – “Дор сервиз” ЕООД ще Ви предложи подходящата за Вашите изисквания врата, която ще придаде модерен облик на дома Ви.

Вратите изпълняват разнообразни и комплексни задачи. Затова и системите, които движат вратите, трябва да бъдат гъвкави и многостранни. С възможностите на системите Dorma на практика могат да се реализират всички идеи за приложение на вратите. Това е така, защото модулните части на системите в областта на техниката за врати, техниката за защита, техниката за обков на стъклени врати, както и в областта на автоматиката изграждат богата палитра на предлагането. Резултатът е перфектни системи за врати.

Dorma е за архитектите и проектантите повече от обикновен производител. По всички въпроси, свързани със системите за врати, Dorma е компетентен партньор. Четирите производствени бранша: техника за врати, техника за защита, техника за обков на стъклени врати и автоматика, представляват комплексна програма от системи съгласувани модулно една с друга.

Проучвателната дейност на Dorma осигурява развитието на нови системи за врати, предлагащи решение за архитекти и строители, съобразно размерите. Качественият мениджмънт гарантира изделията да отговарят на високите изисквания за функционална сигурност, натовареност и продължителност на живота им.

Показани са само част от моделите. При проявен интерес, моля позвънете на посочените телефони и Ние ще отговорим на всяко конкретно запитване.