Автоматични уредби за плъзгащи врати Dorma ST
Конкуренцията при търговците е голяма. Хубаво оформения вход, подканящ клиентите да влязат в магазина е първият аргумент на продажбата. Стъклените фасади позволяват свободно да се види стоката и канят купувача. Автоматичните плъзгащи се врати създават комфорт за потребителя.

Автоматичната уредба за плъзгащи врати Dorma ST е създадена точно за задоволяване на тези пазарни изисквания. Плъзгащите врати се отварят и затварят автоматично за клиента. Модерна електроника контролира функционирането на вратите и предлага максимална сигурност и удобства. Автоматичната уредба се изготвя според чертежи със съответните мерки и се комплектова индивидуално за всеки отделен случай.


ST
се изпълнява в три профилни системи: като вариант изцяло от стъкло ST - G, като ST - G ISO с топлинна изолация и като ST - R с особено голяма стабилност. Автоматика ST се доставя готова за монтиране, което улеснява монтажа на самото място. При допълнително монтиране спестяването на време е особено ценно.

 


Автоматичните врати RTS, спестяващи пространство се отличават с оптимално използване на основната площ, стояща на разположение. Широчината на отвора и широчината на входа са почти идентични. В случай на опасност цялата широчина на прохода се отваря за бягство.

 Дори и тесните отвори на вратите с малка дълбочина могат да се снабдят с автоматика на Dorma. Сгъваемите крила на вратите FFT оформят входа удобно и автоматично започвайки от 800 мм. Опитът и компетенцията на монтажната ни група позволяват бърза и качествена инсталация при комплексни условия на монтирането.

 Елегантно оформяне на фасадите с уредбите за дъгови плъзгащи се врати: Почти напълно свободно избираемият радиус на Dorma BST позволява индивидуалното оформление на входа.

 Повече за автоматичните врати може да прочетете
тук (.pdf)